Over CLAWS

Claws is in 2012 opgericht als adviesbureau voor ondernemers. Waar de focus aanvankelijk vooral lag op bedrijfsjuridische diensten levert Claws sinds 2017 ook diensten op het gebied van conflicthantering en -oplossing. Beide takken hebben een grote overlap.

 

Claws werkt graag voor de langere termijn met haar klanten samen – hoe beter zij de klant kent, hoe beter zij haar diensten af kan stemmen. De werkwijze van Claws kenmerkt zich als zorgvuldig, pragmatisch en kordaat.

Inmiddels heeft Claws ruim 250 ondernemingen bijgestaan, van verschillende grootten en afkomstig uit verschillende sectoren. Claws werkt regelmatig voor internationale ondernemingen en ondernemingen die buiten de Nederlandse grenzen zaken doen.

 

Claws werkt samen met een groot netwerk van specialisten en heeft naast het kantoor in Amsterdam ook een vestiging in Groningen. Claws komt graag over de vloer bij haar cliƫnten, die in heel Nederland zijn gevestigd.

Team

Charlotte Schilt

Charlotte Schilt heeft Claws in 2012 opgericht. Na het voltooien van haar bachelor- en masteropleiding Internationaal en Europees Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en diverse buitenlandervaringen maakte ze een paar jaar deel uit van een legal start-up alvorens voor zichzelf te beginnen. Sinds 2017 is Charlotte ingeschreven als mediator in het MfN en ADR register.

Irma Vogel

Assistent