Mediation en bemiddeling bij conflict

In elke onderneming komen conflicten voor, groot of klein. Als conflicten escaleren kan dit een fikse druk op de onderneming en haar middelen leggen. Claws gelooft in een duurzame aanpak van conflicten waarbij niet de standpunten, maar de belangen van de partijen centraal staan. Vanuit die visie ondersteunt zij ondernemers, als partijdige adviseur of als onpartijdige mediator, zakelijke conflicten het hoofd te bieden.

 

Claws is inzetbaar als conflictadviseur, bemiddelaar, (pendel)mediator en MfN Registermediator bij zakelijke en arbeidsconflicten.

 

Ondernemingen komen bijvoorbeeld met de volgende vragen bij Claws:

 

  • Wat kan ik doen om een conflict met mijn zakenpartner op te lossen?
  • Welke oplossingen zijn er voor een geschil op de werkvloer?
  • Hoe kom ik weer met de andere partij om tafel?

Tarieven

Claws voert haar juridische adviesdiensten meestal uit tegen een uurtarief. Indien de opdracht zich hiervoor leent, werkt Claws ook op vaste, vooraf overeengekomen tarieven.

Het standaard uurtarief is €195 ex BTW. Claws rekent geen kantoorkosten. Bij langdurige of intensieve inzet kan Claws een aangepast uurtarief hanteren. We bespreken de mogelijkheden graag met u!

Op alle diensten van Claws zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52695859 en ook te vinden onderaan deze webpagina.

Maak direct een afspraak

Telefonisch kennismaken of direct langskomen voor een sparring- of mediationsessie? Afspraken maken kan direct via onderstaande knop.