Legal

Als externe bedrijfsjurist helpt Claws ondernemers door wet- en regelgeving te navigeren. Dit doet Claws bijvoorbeeld door juridische frameworks inzichtelijk te maken en contracten op te stellen en te reviewen. Ook is Claws de vaste sparringpartner van diverse ondernemers die tegen juridisch-strategische kwesties aanlopen, en behartigt zij hun belangen in onderhandeling en conflict.

 

Claws is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht.

 

Ondernemingen komen bijvoorbeeld met de volgende vragen bij Claws:

 

  • Waar moet ik aan denken bij het aangaan van een samenwerking? 
  • Hoe leg ik goede afspraken vast?
  • Wat betekent een nieuwe wet voor mij?
  • Welke mogelijkheden zijn er om een samenwerking te beëindigen?

Tarieven

Claws voert haar juridische adviesdiensten meestal uit tegen een uurtarief. Indien de opdracht zich hiervoor leent, werkt Claws ook op vaste, vooraf overeengekomen tarieven.

Het standaard uurtarief is €175 ex BTW. Claws rekent geen kantoorkosten. Bij langdurige of intensieve inzet kan Claws een aangepast uurtarief hanteren. We bespreken de mogelijkheden graag met u!

Op alle diensten van Claws zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52695859 en ook te vinden onderaan deze webpagina.

Maak direct een afspraak

Telefonisch kennismaken of direct langskomen voor een sparring- of mediationsessie? Afspraken maken kan direct via onderstaande knop.